2013. november 26., kedd

Télre hangolva...

... nem igen tudok a témától "leszakadni". Szerintem ez már így marad!
Tél - karácsony... - most kicsit gyermeklélekkel megélve! :

(címke továbbra sincs - nincs hozzá türelmem! Kérem, aki közli, különös figyelmet fordítson rá, hogy tőlem van - s ne felejtsen el hivatkozni rám! Köszönöm :-)





2 megjegyzés:

  1. Szia Rózsa! már régen jelentkeztem nálad - köszönöm már jobban vagyok és megkezdtem a vásárt itt nálunk a városban. A Te portékáid is ékes díszei lehetnének vásárunknak:) Nincs ilyen kézművesünk itt. Nagyon szép ez a kis tálca, szeretem az ilyen karácsonyi képeket. Egyszer elgondolkozhatnánk közös vásározáson, mit szólsz???
    Ami a reagálásokat illeti, hidd el, hogy sokan nézelődnek a blogjainkon de nem mindenki szeret kommentelni, és megijednek a kódtól is. Én ezért vettem le ezt a funkciót.(bár így sem lett több a hozzászólás::::))))
    Azért csak írogassál mert én szeretném olvasgatni::))
    Puszi
    Rita

    VálaszTörlés
  2. Jó hogy "hallom a hangod" Pillimolli!
    Örülök, hogy jobban vagy. A vásár miatt "irigykedem, - bocsi. Úgy látszik az élet ebben sem kegyes, felétek nincs ilyen hobbizó, mint én (téged idézve és szebben: nincs ilyen kézművesetek, mint én - deee szééépen szóóóóllll!!! - , felénk meg valahogy "piaca" nincs ennek. Költöznék a környékedre, de talicskán a kis családi fészkemet nem tudom eltolni, tehát maradok. S várom a csodát.
    Reagálások: hát az tényleg nagyon sovány és engem elkeserít. Néhány külföldi ilyen blogot nézegetve irigykedem, hogy hihetetlen mennyiségű hozzászólás van egy-egy bejegyzéshez, néha szinte semmiségnek tűnő bejegyzéshez is, s engem elkeserít, hogy itt nem így van. Pedig - s bocsánat, ha ez nem tűnik szerénynek - mi is alkotunk néha-néha csodás dolgokat, s nagyon inspiráló tud lenni, ha egy-egy ilyen munkánkat megmutatva reagálnának az emberek. Legalább néha-néha. Nekem egy-egy elismerő szó nagyon inspiráló tud lenni, s igazán nagy lendületet ad, s szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Igazából még a kritikát is szívesen veszem /egyszer írtam is erről, de azért azt hozzátettem, hogy csak "szépen fogalmazva" :-) / Hogy tényleg sokan nézelődnek a blogjainkon, azt én is látom, de miért ez a nagy csendesség? Azért köszönöm a biztatást, írogatok, alkotok, felteszem...

    VálaszTörlés