2013. március 2., szombat

Szerinted?

... csak egy üvegtál...tanultam belőle, látom a hibáját, ugye Te is? Mert ez bizony "nincs egyben". Legközelebb nem lehet a fehér ilyen "steril" fehér, ebben biztos vagyok! Most mi legyen, sikáljam le?


9 megjegyzés:

  1. Neeeeeeeeeeee! Nekem tetszik!
    Maya

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik, mint minden munkád! SZÉPEK!
    Bárcsak ilyen ügyes lennék. Éva

    VálaszTörlés
  3. Talán a tulipán teszi, de nekem is tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Egyáltalán nem kell lemosni szerintem sem.:-) Egyedi, jó és kész. Talán még annyit tennék, hogy antik réz metállal "körbe ütögetném" a tányér szélét, mintegy keretezve a kompozíciót.:-) Csak így tovább!:-)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Lányok! Leginkább Tünde csalt mosolyt az arcomra aki fb-on azt írta, "ne merjem bántani"- talán azért, mert személyesen őt ismerem, s hozzá bírtam képzelni az arcát..
    Nos nem merem, csak Andinak (Whobbi) szót fogadva egy kicsit... Ebből is tanultam - s talán másnak is jól jön ez a kis tapasztalat - : egy tányér hátulján dogozva ELSŐ PERCTŐL KEZDVE TUDD, HOGY MIT AKARSZ...

    VálaszTörlés
  6. Én sokszor tudom, hogy mit akarok,de a végén mégse lesz ilyen szép semmim se! Én két éve szalvétázok, de téged nézve van még mit tanulnom!- nekem ez is tetszik és minden amit ezen a blogon látok! Gratulálok! Teca

    VálaszTörlés
  7. ügyes vagy, szerintem jó dolgokat csinálsz. Órák óta nézelődök itt és el vagyok ámulva. Örülök, hogy közös ismerősként Marcsin keresztül ide tévedtem, csoda szép itt minden. Sárköziné Bea

    VálaszTörlés
  8. Rózsám, egyet kell értenem Veled :-), mert valóban nincs egyben. A csipketechnikánál nem a minta felvitele a kérdés, hanem annak a megfestése, hogy kijöjjön mégis a csipke mintázata. Ez a tányér alatt nem tud megvalósulni azzal a módszerrel, ahogy felülről festettük - túl nagy a kontraszt a két szín között, ezért valamelyiket le kellene cserélni - vagy a fehérhez kellene más színt keverni, vagy a sötétebbet valami világosabbal kiváltani. Kapásból meg sem tudom mondani, hogy kellene a csipketechnikát a tányér fonákjára alkalmazni, de gondolkodni fogok rajta :-)

    VálaszTörlés
  9. Drága Gabi! Kell a tányér fonákján a csipketechnikát alkalmazni, csak tényleg nem így :-( Ha újra kezdeném, valami bronzos csipkés indulást választanék - mármint csipketechniaként - , s ahhoz "komponálnám" a többit?! - azt hiszem. Mert így tényleg túl nagy a kontraszt a két szín között, s ezen már nem tudtam "simogatni, finomítani" semmit.Imádom, hogy mindig itt vagy, ha baj van:)
    Teca, Bea, örülök, hogy erre jártatok, remélem nem egy alkalom lesz a látogatásotok!

    VálaszTörlés