2012. április 14., szombat

A Pentacolor "székházában" anno

Talán sokunknak  - miközben irigykedve gondolunk rá - hiányzik Gabi, aki jelenleg Délnyugat-Ázsiában, az Arab-félsziget délkeleti részén, a hét Emírség egyikében, Abu-Dzabiban  éppen egy számunkra ismeretlen kultúrát "fertőz" meg a mi hobbinkkal, a decoupage-al.
Hogy picit megidézzem Őt, s hogy kevésbé hiányozzon, felteszem azokról a tárgyakról készült képeimet, amiket januárban azon a bizonyos nyitott, nagyon jó hangulatban telt kreatív-napon készítettünk a Pentart "székházában". Magáról a rendezvényről anno már írtam.

Az első alapja egy üvegtegola. Ezt itthon fejeztem be - kellett ott a drága és gyorsan szaladó idő másra (beszélgetés, ismerkedés, termék-mustra, szalvéta csere-bere, stb.). Sajnos hazaszállítás alatt az egyik levél (naná, hogy pont a legfelső) megrepedt, aztán a befejezés során le is törött.

A második darab a kopott sikk jegyében készült, Gabi decooupage-papírjával.

A harmadik egy falapra készített kép, ami egyben egy játék is volt, mindenkinek húznia kellett két cetlit, ezek mindegyikén egy-egy alapanyag volt, s kötelező volt azt a két alapanyagot "beledolgoznia" a munkájába.
Én a kétfázisú repesztőlakkot és a kétfázisú repedő pasztát húztam (a kép közepén a repesztőlakk, a szélén a paszta). Ettől a kötelező anyag-használattól meglepően sokféle szép munka született, s mivel terítéken volt a Pentacolor teljes termékskálája, az alapanyagok megismerése terén is mindenki számára nagyon hasznos nap volt. Ezúton is köszönöm a magam és a jelen lévők nevében a Pentacolornak és Gabinak.
Gabi, remélem minden rendben van körülötted, s csak szép és jó élményekkel gazdagodsz!

Közben észrevettem, hogy új név tűnt fel itt jobb oldalon, az olvasók táborában, köszönöm és köszöntelek Vali!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése