2012. november 7., szerda

Reynolds festményével

Remélem még nem unjátok - egy újabb üvegtál. Aki régóta olvassa, nézi a blogomat, annak nem árulok el titkot azzal: kép- és színvilágát tekintve  hozzám ez áll a legközelebb.
A 18. századi angol festő, Sir Joshua Reynolds egyik festményét használtam hozzá. A kép gyönyörű. Tőle is tudnék még választani sok-sok képet, amit szívesen felhasználnék, a portrék nagy mesterének tartott festő nagyon sok ilyen szépséget alkotott.












6 megjegyzés:

  1. Húúú, Rózsa!
    Ez aztán nagyon Tuti! Álomszép! A girlandokat úgy rajzoltad szabad kézzel, vagy sablon? Nagyon tetszik! Leírnád hogy készül a kép körüli rész! Gyönyörűséges lett! A festő nevét külön köszönöm, bocsi, hogy az előzőnél nem kommentáltam külön! Az a tányérod is nagyon tetszik, mint minden munkád! :)))) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik :), Nagyon szép lett :)
    Csak egy kérdésem lenne, a tányért alulról vagy felülről díszítetted?

    VálaszTörlés
  3. Szia Rózsa! Erre nem kaptunk választ! :)))

    VálaszTörlés
  4. Kedves Tündi, arra is kaptatok választ: "decoupage tutorial - hogyan lesz az elrontottból szép" bejegyzésben, azaz az ezt következőben szerintem ott van a válasz :), ha valami mégsem világos írj, akár itt, nyilvánosan. Szerintem érthető és step by step a leírás, de ha mégsem, szívesen leírom még ennél is részletesebben.

    VálaszTörlés
  5. Tényleg kaptunk! Bocsánat! Nem tehetek róla, időnként elkap a vágy, hogy a munkáid szépségében gyönyörködjek, így megint a tányérnál kötöttem ki! Legalább látod, hogy rendszeres látogatód vagyok! :)))))) Már hiányolom a szépséges alkotásaid, ha nem teszel fel kb. 1 hétig! De remélem nem bánod!
    Puszi: Tündi

    VálaszTörlés
  6. Jó érzés tudni, hogy van, akinek hiányzom:)

    VálaszTörlés