2012. május 1., kedd

Üvegezek tovább

Ha már üveg alapanyag volt az előbb, maradok ennél. S ha már a "nem lett tökéletes" kategóriánál jártam, a téma is marad. Ennek a tányérnak is lett egy kis problémája, a háttérnek használt szalvéta bizony kicsit ráncos lett. Látjátok, ott a jobb kezetek felől?


2 megjegyzés:

  1. Szia Rózsa!

    Bármennyire is írod, hogy ez a tányér nem hibátlan, nekem akkor is nagyon tetszik!!! Ilyen kombinációval már én is szemezgettem, de még nem fogtam hozzá..... majd most :-)Emese

    VálaszTörlés
  2. Kedves Emese!
    Örülök a "hangodnak". Maga a tányér nekem is tetszik, csak a háttér-szalvétázást kicsit elbénáztam, vagyis inkább, visszaemlékezve - látszott, hogy ez bizony kis igazgatást igényelne ott a vége felé ragasztózás előtt, de amolyan "jó lesz az"-hangulatba lendülve - elsiettem. A tányér hátulján dolgozva nincs folyamatos szemkontroll, s nem örültem, amikor a végén megfordítottam. Azért ebből is tanulhat rajtam kívül más is: még az ilyen mintájú szalvéta sem nyeli el a hibákat. Ha lett volna egy ugyanilyen másik szalvim, biztos leszedem, de nem volt. (Azóta már beszereztem néhányat :), mert szerintem nagyon szép. Van ugyanilyen fekete is, arra még nem sikerült szert tennem, de vadászok rá!)
    Vágj bele bátran, de ha a szalvéta utolsó részénél Te is érzel valami hasonlót, vegyél vissza a lendületből és amennyire csak lehet, próbáld korrigálni - szóval jussak eszedbe közben :)

    VálaszTörlés